Lite bilder på mig och Alliz

 Johanna hade en kompis hos sig och vi gick ut på en ganska lång runda. Både Johanna och Lollo (kompisen) höll på att fota som galningar så jag och Alliz fick springa runt som vi ville, äta vad vi ville för dom visste ju inte vad vi gjorde. Vi gick över åkern och det var jätte kul, jag och Alliz började jaga varandra men Johanna ropade tillbaka oss nästan direkt.. suck..


Lite bilder på Alliz


Igår

Vi var i skogen igår igen på långpromenad, jag, Alliz, Katarina och Johanna. När vi kom ner till sjön så ville Johanna att Katarina skulle kalla in mig (elakt va?) för att hon var rädd att jag skulle bada (fattar inte varför) men Katarina gjorde inte det iaf. Jag lekte lite vid stranden när jag såg is på sjön, och självklart var jag tvungen att simma ut och hämta en bit, då skrek både Katarina och Johanna på mig. Senare hörde jag Johanna sga "vad var det jag sa" Vi tränade lite i skogen också, Johanna fick testa att skicka iväg Alliz en gång också, det gick väl ganska bra men Johanna säger att hon nog håller sig till hästar.


Extra

Tror att det här är Extra, Johanna fotade dessa igår.

Lite bilder från igår


en bild från idag


Skogen

Ligger just nu och slappar med Alliz i Johannas säng, hadehelt klart kunnat vänja mig vid att sova här, Alliz säger att hon sover här varenda natt, skrytmåns.. Jaja, Jag, Alliz, Johanna och Katarina ska snart gå ut på en långpromenad i skogen, förmodligen kommer Katarina träna med mig och Alliz och Johanna har laddat kameran så nya bilder kommre kanske senare!


Lite bilder från idag

Jag, Alliz, Katarina och Johanna var i skogen idag, det var väldigt roligt och medans Johanna och Katarina åt så lekte jag lite i skogen och vid vattnet, Alliz var väldigt tråkig och ville inte leka, hon satt bakom Johanna och Katarina och väntade på att dom skulle tappa något.

RSS 2.0