Suck

Tycker faktiskt att det är lite synd om mig och Alliz.. Matte och husse är borta till imorgon och detär Johanna som kommer ta hand om oss och det betyder långa promenader, följa med till stallet.. Ja ni hör ju! Just nu ligger jag faktiskt på Johannas säng och försöker sova men hon sitter ju såklart vid datorn.. suck..


Failbilder


Bilder, träning


Bilder: Träning


Ja, jag äger

Nu har jag fixat några tidsinställda inlägg för veckan!

Nu blir säkert Spike sur, för att jag lägger upp en bild på två som är coolare än honom men det kan inte hjälpas, mohahah..

Och eftersom jag endå håller på att invardera hans blogg tänker jag tipsa er om världens bästa låt.. Oups, nu kommer Spike (NI HAR INTE SETT MIG HÄR) gotta go!

Från Söndags

Jag, Katarina, Johanna och Alliz var ute på en promenad i söndags, vi var ute i över en och en halv timme. Medans Johanna och Katarina fikade (med Alliz som bedjande såg på dom) så hade jag lite roligt, lekte lite med vassen (vi var ute på isen) sprang runt, ja levde livet. Efter ett tag så tröttnade jag på att inte ha någon att leka med så sprang fram till Alliz och började bita i hennes öron så efter en liten stund jagade vi varandra.
Alliz vände väldigt tvärt vid ett tillfälle så jag fick springa en omväg och sedan i full fart mot henne, insåg sedan att jag inte skulle hinna stanna så fick hoppa över henne.

Johanna fick kasta lite dummisar och kaninbollar åt mig och Alliz senare, Johanna säger även att hon ska börja filma mer när jag och Alliz tränar eftersom att hon inte kan förklara riktigt vad vi gör, vad säger ni om det?

Update

Ska försöka börja uppdatera den här bloggen igen, jag har haft för mycket i skolan dom senaste veckorna, mycket prov, redovisningar osv och helt enkelt inte haft tid till den här bloggen. Ska försöka uppdatera mer under lovet och lite under den här veckan som kommer. Jag har faktiskt väldigt många bilder att bjuda på så något kommer jag kunna uppdatera med iaf!


Bilder


RSS 2.0