-hata rubriker-

Men aja spela roll, idag tog lillmatte fram kameran och fotade mig och Skrållan (Alliz var iväg med matte) men nu börjar jag tro att Skråll inte gillar mig (har lust att sätta en smiley här, men det gör jag inte i blogginlägg) vad tror ni? här kommer bilderna från idag!


Suck! nu börjar du irritera mig Spike, låt mig vara ifred

vad sa jag nyss? ditt lilla monster jag ska..

ehm.. hej Johanna, vad jag tycker om spike? jag älskar honom..



PS: kan ni inte kommentera mer? och låtsas inte som om ni inte läser bloggen, för det vet jag att ni gör mohahaha...

Yeeeey

Några av mina syskon var här idag, det var jäääätte kul. Men mina systrar är elaka mot mig, men det är väl inte så konstigt? det är ju tjejer vi pratar om! Vi vet ju hur dom är..



Vi ville leka med Cayenne, men hon ville inte


Ledsen men..

.. ni får inga nya bilder idag, synd va? men lillmatte orkade inte fota mig idag.
iallafall idag så var inte matte hemma så det var lillmatte, hennes bröder och husse som fick ta hand om mig, det var kul att irritera lillmatte, jag vill bara passa på att säga att lillmatte har fått nya fina bitmärken på händerna (höhö i'm evil) men enligt henne är dom inte fina. Hmpf! Elakt, jag hade jobbat hårt för att dom skulle synas, men vissa blir aldrig nöjda..

jag och lillmatte som biter på varandra

Sorry..

.. För att jag inte har bloggat på ett tag, men lillmatte har inte låtit mig använda hennes dator. Hmpf! Elak va? alltså har jag sagt hur mycket jag älskar att ni alltid håller med mig? jaha men då säger jag väl det då, jag älskar att ni håller med mig! Det går bra här hemma i Unsta, Skrållan är snäll mot mig men hon kan såklart bli lite sur på mig ibland.. Undrar varför? höhö.. Alliz leker mer med mig nu och vi har dragkamp ganska ofta och förresten nu släpper hon inte direkt längre utan håller imot..

Här kommer lite bilder som fotades idag, igår och för några dagar sen



har dragkamp med Lillmattes kompis Elin (jag vann)



Ehm.. ja.. det var deras ide








Ps: vad tycker ni om den nya headern lillmatte gjorde åt mig?

Yeey

Alla är hemma idag tackvare vädret, men i alla fall inatt var jag lite jobbig enligt lillmatte, jag gnällde mycket men efter en stund så gick det över. Jag trivs bra här på unsta och Alliz och Skrållan är snälla mot mig, Alliz är jäätte snäll, hon låter mig ta leksaker från henne..

Aja här kommer lite bilder från idag..






Hej igen

Hello, natten har varit lugn jag vaknade bara en gång tror jag för att jag skulle ut och bajsa och kissa.
Det är lite lustigt, Skrållan beskyddar mig lite mot Alliz (även fast Alliz är jätte snäll) men som sagt så är det inte så farligt. Just nu är matte ute med Alliz och Skrållan, och jag leker med Lillmatte och husse.



PS: Anita vet att jag använde hennes dator.. vem skvallrade? lillmatte säger att gon kanske läser min blogg, men så kan det inte vara väl?

mmm..

Idag så flyttade jag hem till lillmatte och hennes familj, det var spännande, dom hade redan 2hundar en schäfer och min moster.
dom var jätte snälla mot mig, men Alliz blev lite sotis..







ska vi slå vad?

Ska vi slå vad?

det här är lillmattes och hennes älskling, ska vi slå vad om att jag kommer bli hennes nya älskling när jag kommer?


Suck..

jag har inte bloggat på ett tag för att Anita inte låter mig använda hennes dator, elakt va? tack jag visste att ni skulle hålla med mig! Anita vet inte att jag använder hennes dator just nu, ni säger inget va? bra.. schh..











RSS 2.0